Home » » Ini Dapur Eryati

Ini Dapur Eryati

Written By kak gojes on Tuesday, July 12, 2011 | 6:29 AM

Ya..orang lain ada dapur, aku pun memang ada dapur jugak. Siapa yang tiada dapur kan. Ngeheheheh..Okey sebagai pembuka kata di belog dapur eryati ini...Eryati dengan senang hatinya mengalu-alukan kunjungan anda semua. Sila la berkongsi resepi atau apa saja petua masakan di sini okey. 

Eryati membuka blog ini sebab mahu menyimpan resepi-resepi yang blogger-blogger yang terer masak tu bagi. Malas pulak mahu copy paste dekat word lepas tu print. Karang hilang sebab lupa di mana letak. Jadi dengan adanya blog Ini Dapur Eryati ni, maka senanglah bila eryati memerlukan rujukan resepi, terus masuk di belog ini saja...Korang pun boleh rujuk di sini..

Okey sekian dan terima kasih...selamat bekerja di dapur dengan senang hati...

0 comments :

Post a Comment

Blogger templates